Blogia
La web de l'Steve

Que son els alts elf?

Que son els alts elf? Els elfs són criatures fantàstiques, creades a partir de la màgia. Els elfs són criatures més altes que un humà, esveltes, primes, amb una pell molt clara, orelles puntegudes, àgils i són bastant dèbils. Els elfs és caracteritzen per la seva arrogància, intel•ligència i societat de classes. En l’era actual del Vell món hi podem trobar tres classes diferent de elfs. Els Alts elfs, els elfs de fusta i els elfs foscos. Els elfs de fusta són aquells que es van quedar al Vell món quan van ser expulsats pels nans. Els elfs foscos són els enemics més importants dels Alts elfs. Són adoradors del Déu de la guerra dels elfs, Khaine, i els encanta torturar i matar. Els Alts elfs són els que són seguidors de Asurian, la deessa del bé. Ells lluiten pel bé absolut i per la pau. Sempre van resistir a lluitar fins que Aenarion es va revelar i va posar fi amb la seva vida al caos que els envoltava. Així va obrir els ulls de tots els elfs que els va portar a defensar el que més estimaven, la seva illa i la seva raça.

El conflicte que hi va haver entre els elfs mateixos va provocar una guerra civil, que va fer que els elfs es dividissin en dos, Alts elfs i elfs foscos. Els elfs foscos van anar a viure a Nagarot, liderats per Malekit, el fill que va tenir Aenarion, que es va deixar endur per la foscor. Actualment segueix viu, ja que un elf és immortal, només es pot matar amb una arma.

Una de les coses més destacades en el poble èlfic és la seva política. Els pobles èlfics estan governats per el Rei Fènix i la Reina Eterna. Per ser Rei Fènix, s’ha d’estar preparat culturalment i s’ha de ser pur de cor. Per saber això el candidat, ha de passar per sobre la flama Eterna, si es crema, significa que no pot ser Rei Fènix, i si passa sense cap problema, es que esta preparat per ser Rei Fènix. El primer d’ells va ser Aenarion, i Malekit també ho va intentar ser, però la flama el va cremar.

Un exèrcit Alt elf, es caracteritza per files de elfs ben formades, i que normalment són minoria a l’hora de combatre, ja que es tracten d’elfs d’ èlit i amb pocs poden igualar l’enemic.

Actualment, els elf estan en perill d’extinció i cada cop s ’en veuen menys, ja que el poble elf ha sigut molt torturat duran milions d’anys.Més informacio aquí

0 comentarios