Blogia
La web de l'Steve

Warhammer

Nova actualitzacio de Bretonia

Nova actualitzacio de Bretonia Bretonia es un exercit de Warhammer format per humans. Al contrari que l'Imperi(un altre exercit de Warhammer tambè format per humans) Bretonia renuncia a les armes de foc, i nomes utilitza armes de les tradicionals, com arcs, espases o llances. Seria com en el nostre mòn a l'edat mitxa, amb un sistema feudal amb els seu reis, nobles, comptes, etc...i creuen en la doncella del llac, que a l'hora de la batalla li demanen ajuda per vencer els enemics. Es poden veure Bretonians montats en Grifos, unicors i fins i tot pegasus.
Per fi podem donar la bona nova per a tots aquells que lluitaven amb un exercit bretonià, que per fi han estat renovats. Es deixen aquells caballers i arquers arcaics, per nous amb mes relleu i,. basicament currats. Si voleu més infomacio enllaceu aqui

Princeps elfics

Princeps elfics Un prinep elfic, es un personatge que pots incloure en les batalles de Warhammer amb l'exercit d'alts elf. D'aquest n'hi ha dos classes, els princeps elfics, i els comandants. Els princeps son aquell personatges que ocupen una opcio de comandant, es poden equipar amb 100 punts d'objectes magics i montar en dracs, grifos, aguiles gegans o cavalls elfics. La avantage d'aquest es que tenen un liderat molt alt, 10, igual que la iniciativa, 8, habilitat en armes i proyectils, 7 i 6, i quatre atacs. L'inconvenient, es que tenen una resistencia de 3, molt baixa comparada amb altres comandants. Dins aquest princeps hi trobem en Tyrion (comadant alt elf mes poderos i decendant del poderos Aenarion), Imrik (el troben en la imatge montat en el seu drac, Minaithnir, i es tracta de l'ultim dels princeps drac decendent de Caledor) i Eltharion (gran comandant que a causa de la seva ancia de lluita va quedar cec, i a causa d'aixo es va tornar mestre de la espasa de la Torre Blanca). Aquest tres son personatges especials, i per utilizar-los en batalla es necesari demanar permis a l'oponen, ja que disposen d'un gran poder debastador.
Els altres nobles son els Comandants, que ocupen una plaça d'heroi permesa. No deixen de ser com els princeps elfics, pero amb els atributs mes petits i amb una capacitat de portar objectes magics inferior a ells. Aquest no poden montar en dracs ni grifos, pero si amb aguiles i caballs. Dins els comandant, d'epecial hi trobem en Khoril (cap del lleons blancs de Cracia)Més informacio aquí

Que son els alts elf?

Que son els alts elf? Els elfs són criatures fantàstiques, creades a partir de la màgia. Els elfs són criatures més altes que un humà, esveltes, primes, amb una pell molt clara, orelles puntegudes, àgils i són bastant dèbils. Els elfs és caracteritzen per la seva arrogància, intel•ligència i societat de classes. En l’era actual del Vell món hi podem trobar tres classes diferent de elfs. Els Alts elfs, els elfs de fusta i els elfs foscos. Els elfs de fusta són aquells que es van quedar al Vell món quan van ser expulsats pels nans. Els elfs foscos són els enemics més importants dels Alts elfs. Són adoradors del Déu de la guerra dels elfs, Khaine, i els encanta torturar i matar. Els Alts elfs són els que són seguidors de Asurian, la deessa del bé. Ells lluiten pel bé absolut i per la pau. Sempre van resistir a lluitar fins que Aenarion es va revelar i va posar fi amb la seva vida al caos que els envoltava. Així va obrir els ulls de tots els elfs que els va portar a defensar el que més estimaven, la seva illa i la seva raça.

El conflicte que hi va haver entre els elfs mateixos va provocar una guerra civil, que va fer que els elfs es dividissin en dos, Alts elfs i elfs foscos. Els elfs foscos van anar a viure a Nagarot, liderats per Malekit, el fill que va tenir Aenarion, que es va deixar endur per la foscor. Actualment segueix viu, ja que un elf és immortal, només es pot matar amb una arma.

Una de les coses més destacades en el poble èlfic és la seva política. Els pobles èlfics estan governats per el Rei Fènix i la Reina Eterna. Per ser Rei Fènix, s’ha d’estar preparat culturalment i s’ha de ser pur de cor. Per saber això el candidat, ha de passar per sobre la flama Eterna, si es crema, significa que no pot ser Rei Fènix, i si passa sense cap problema, es que esta preparat per ser Rei Fènix. El primer d’ells va ser Aenarion, i Malekit també ho va intentar ser, però la flama el va cremar.

Un exèrcit Alt elf, es caracteritza per files de elfs ben formades, i que normalment són minoria a l’hora de combatre, ja que es tracten d’elfs d’ èlit i amb pocs poden igualar l’enemic.

Actualment, els elf estan en perill d’extinció i cada cop s ’en veuen menys, ja que el poble elf ha sigut molt torturat duran milions d’anys.Més informacio aquí

El Vell mon

El Vell món és un lloc fantàstic on esta situada tota l’acció del joc de rol Warhammer. Aquest està ambientat en l’edat mitja on apareixen éssers fantàstics com els elfs, nans, orcs, esquelets, vampirs, etc...
Aquest món està dividit en quatre parts:

- El Vell món. Aquí és on trobem gran part de les races que hi ha en aquest joc. La seva extensió és grandiosa i esta dividit en varis territoris. Un d’ells i més famós és l’Imperi, on viuen els humans. També hi trobem d’altres com Bretona, on també hi viuen els humans o Loren, l’últim racó del Vell món on encara hi queden elfs. També hi trobem les mines dels nans i les coves dels orcs, i els no mort que es troben cap el sud del vell món.

-Ulthuan. És la illa natal dels elfs, i sempre hi han viscut. Aquesta illa ha rebut molts setges i és on els Alts elfs han anat combatin les forces del caos. La capital de Ulthuan es Lothern, una ciutat al costat del mar molt famosa per la seva bellesa i perquè és un centre de comerç molt important.

- Deserts del Caos. És on viu tota la escòria del caos. Es diu que tota part dolenta de cada persona va a parar allà. Ningú ha entrat allà i n’ha sortit amb vida. No s’ en sap gaire més cosa, només que hi viuen terribles dimonis i guerrers formidables.

- Nou món. El nou món està a l’altre banda del món. Allà hi trobem dos grans territori, Lustria i Nagarot. Anteriorment, Nagarot estava dominada per Alts elfs, però actualment hi viuen els elfs foscos. A Lustria, hi viuen els homes rèptils, no s’ en sap molta cosa, només que apareixen avans que les elfs i els nans, i que són els creadors de la màgia.

Que es warhammer?

Que es warhammer? Warhammer es un joc de rol i estrategia on et fiques en la pell d'un comandant amb tot el teu exercit sota els teus peus. Aquest exercits estan compostos per essers fantastics, com ara elf, orcs, nans, humans, morts vivent o forces malignes, com dimonis.Més informacio aquí