Blogia

La web de l'Steve

Nou disc de Linkin Park

Nou disc de Linkin Park

Linkin Park ha tret un nou disc a la venda, aquest es "live in texas", que no es res mes que un recopilatori de les seves cançons, pero cantades en directe. Aquest disc tambè inclou un dvd amb conçons del concert que es va celebrar en texas. No deixen de ser les mateixes cançons de sempre, pero al ser en directe te més gracia senirles.Podeu mirar el nou videoclip aquí: from the inside, live in texas

Que son els alts elf?

Que son els alts elf?

Els elfs són criatures fantàstiques, creades a partir de la màgia. Els elfs són criatures més altes que un humà, esveltes, primes, amb una pell molt clara, orelles puntegudes, àgils i són bastant dèbils. Els elfs és caracteritzen per la seva arrogància, intel•ligència i societat de classes. En l’era actual del Vell món hi podem trobar tres classes diferent de elfs. Els Alts elfs, els elfs de fusta i els elfs foscos. Els elfs de fusta són aquells que es van quedar al Vell món quan van ser expulsats pels nans. Els elfs foscos són els enemics més importants dels Alts elfs. Són adoradors del Déu de la guerra dels elfs, Khaine, i els encanta torturar i matar. Els Alts elfs són els que són seguidors de Asurian, la deessa del bé. Ells lluiten pel bé absolut i per la pau. Sempre van resistir a lluitar fins que Aenarion es va revelar i va posar fi amb la seva vida al caos que els envoltava. Així va obrir els ulls de tots els elfs que els va portar a defensar el que més estimaven, la seva illa i la seva raça.

El conflicte que hi va haver entre els elfs mateixos va provocar una guerra civil, que va fer que els elfs es dividissin en dos, Alts elfs i elfs foscos. Els elfs foscos van anar a viure a Nagarot, liderats per Malekit, el fill que va tenir Aenarion, que es va deixar endur per la foscor. Actualment segueix viu, ja que un elf és immortal, només es pot matar amb una arma.

Una de les coses més destacades en el poble èlfic és la seva política. Els pobles èlfics estan governats per el Rei Fènix i la Reina Eterna. Per ser Rei Fènix, s’ha d’estar preparat culturalment i s’ha de ser pur de cor. Per saber això el candidat, ha de passar per sobre la flama Eterna, si es crema, significa que no pot ser Rei Fènix, i si passa sense cap problema, es que esta preparat per ser Rei Fènix. El primer d’ells va ser Aenarion, i Malekit també ho va intentar ser, però la flama el va cremar.

Un exèrcit Alt elf, es caracteritza per files de elfs ben formades, i que normalment són minoria a l’hora de combatre, ja que es tracten d’elfs d’ èlit i amb pocs poden igualar l’enemic.

Actualment, els elf estan en perill d’extinció i cada cop s ’en veuen menys, ja que el poble elf ha sigut molt torturat duran milions d’anys.Més informacio aquí

En Goku en 5e nivell?

En Goku en 5e nivell?

Per internet es difon una fotografia on en goku es troba en el 5e nivell de super guerrer. Aqui en tenim una imatge

La llegenda d'en Goku continua

La llegenda d'en Goku continua

Ha sorgit un nou joc de bola de drac per game boy advance. Es tracte de "la llegenda de Goku 2" on es segueix l'aventura a partir de la mort d'en Freser al planeta Namek. Es un complex RPG on t'encarnes en la pell d'en Son Gohan, Cor petit, Vegeta, Trunks, Goku i fins i tot l'increible Satan. El joc no es molt complicat, i les accions de lluita estan molt mes treballades que en la seva primera entrega. Es un joc rapid de pasarsel, i rapid de jugar, divertit i amb la seva complexitat, pero no es pot comparar amb altres RPG com "the legend of zelda".

El Vell mon

El Vell món és un lloc fantàstic on esta situada tota l’acció del joc de rol Warhammer. Aquest està ambientat en l’edat mitja on apareixen éssers fantàstics com els elfs, nans, orcs, esquelets, vampirs, etc...
Aquest món està dividit en quatre parts:

- El Vell món. Aquí és on trobem gran part de les races que hi ha en aquest joc. La seva extensió és grandiosa i esta dividit en varis territoris. Un d’ells i més famós és l’Imperi, on viuen els humans. També hi trobem d’altres com Bretona, on també hi viuen els humans o Loren, l’últim racó del Vell món on encara hi queden elfs. També hi trobem les mines dels nans i les coves dels orcs, i els no mort que es troben cap el sud del vell món.

-Ulthuan. És la illa natal dels elfs, i sempre hi han viscut. Aquesta illa ha rebut molts setges i és on els Alts elfs han anat combatin les forces del caos. La capital de Ulthuan es Lothern, una ciutat al costat del mar molt famosa per la seva bellesa i perquè és un centre de comerç molt important.

- Deserts del Caos. És on viu tota la escòria del caos. Es diu que tota part dolenta de cada persona va a parar allà. Ningú ha entrat allà i n’ha sortit amb vida. No s’ en sap gaire més cosa, només que hi viuen terribles dimonis i guerrers formidables.

- Nou món. El nou món està a l’altre banda del món. Allà hi trobem dos grans territori, Lustria i Nagarot. Anteriorment, Nagarot estava dominada per Alts elfs, però actualment hi viuen els elfs foscos. A Lustria, hi viuen els homes rèptils, no s’ en sap molta cosa, només que apareixen avans que les elfs i els nans, i que són els creadors de la màgia.

El retorn del rey

Avui es un dia molt esperat per fans del senyor dels anells com jo. Per fi ha arribat el dia 17/12/03, l'estrena del senyor dels anells, el retorn del rey, la ultima part d'aquesta trilogia. Per fi la gent que no sap com acava aquesta magnifica historia fantastica, ho sabrà!

Que es warhammer?

Que es warhammer?

Warhammer es un joc de rol i estrategia on et fiques en la pell d'un comandant amb tot el teu exercit sota els teus peus. Aquest exercits estan compostos per essers fantastics, com ara elf, orcs, nans, humans, morts vivent o forces malignes, com dimonis.Més informacio aquí