Blogia
La web de l'Steve

The legend of Zelda

The legend of Zelda: the minish cap

The legend of Zelda: the minish cap The legend of Zelda: the minish cap, es la nova versio de Zelda per GBA. Es presenta amb els mateixos gràfics que Four Swords. Aquí en tenim una petita sinopsis: La búsqueda de un desconocida reliquia llamado “Kinstones” lleva a Link acercarse a mirar un sitio donde la tierra estaba mas arriba de sus rodillas. Al caminar por ahí Link descubre un sombrero mágico llamado “The Minish Cap”, este le da a Link el pode de encogerse de tamaño cuando una persona esta en grave peligro. Así Link tiene la misión de encontrar todos los Kinstones y ayudar a todas las personas del mundo.

Debido a las criticas de acertijos faciles o enemigos de antiguas series en los Oracle, ahora Capcom decide crear toda una aventura nueva con graficos estilo a Four Swords y con elementos nuevos para la serie como los "Kinstones" que se dice que al tener uno diferente le dara una nueva habilidad a Link.

Tambien en este juego se pretende que Link se relaciones mas con las personas de los pueblos y sobre todo con la princesa Zelda que estara en un papel mas activo en este titulo.
Aquí en podeu trobar més informació

E3 ens presenta el nou Zelda

E3 ens presenta el nou Zelda Exposicio que es va celebrar sobre videojocs anomenada E3, ens presenta un nou joc de Zelda. Aquesta versio, al contrari que la ultima, se'ns presenta realista, amb una gran qualitat de grafics. La presentació de "the legend of Zelda: Wind waker, va causar una gran polemica sobre si el joc era més per gent gran o nens. Es pot dir que Zelda va a versions, pero tot i aixo, no deixa de ser un joc complicat on sa d'utilitzar el cap. En aquesta versio em pogut presenciar coses inedites avans, com la lluita a caball, on l'ocarina of time i majora's mask surt, pero no de la forma en que surt aquí. En les dos version de nintendo 64, era molt limitat el que podies fer amb el caball, i no hi havia espai per on lluitar, en canvi, se'ns presenta descampats per poder lluitar a caball i enemics sobre senglars per abatir. Tot just ha sortit la previeu, pero esperem que el joc sigui d'aquest caire. En Link apareix no com un nen, sino més gran, amb un especte respectable i serios, res comparat amb Wind waker. Si voleu gaudir del nou zelda no deixeu de mirar aquest enllaç. Si voleu veure'n el video, cliqueu aqui

The legend of zelda, four swords

The legend of zelda, four swords The legend of Zelda the four swords, es la ultima aventura que ens presenta per a GBA. Aquest joc va juntament amb la nova versio d'en Link to the past, joc de gran exit l'any 1992. Aquest joc es per jugar en multiplayer conectats amb el cable link. La trama no es que estigui molt treballada, però el fet de jugar amb quatre jugadors, diu molt del joc. Els enigmes es multiplicaràn per quatre, igual que la dificultat, i s'ha d'estar ben comprenetats per poder superar diferents parts del joc. Però aixo no deixa de banda la competivitat entre els jugadors, ja que guanya qui aconsegueix més rupias, i a base d'anant guanyan, aconsegueixes coses noves en l'altre joc, Link to the past, com mazmorras o nous atacs, o fins i tot la oportunitat de jugar amb quatre jugadors en el món d'en Link to the past. L'argument del joc consisteix en finalitzat the legend of zelda, wind waker, Zelda crida a en Link per segellar una tomba del pasat, i en arribarhi, ja era masa tard, l'eperit maligne, Vati, havia despertat del seu son, i aquest repta a la princesa Zelda per endursela al seu palau i fer qui sap que amb ella. En Link com sempre, ha de rescatarla, i per fer-ho, desideix agafar una extranya espasa, la Fous Sword, que fa que es divideixi en quatre Links per facilitar el rescat de la princesa.
El joc es bastan curt, pero divertit. A més disposem de la'ltre joc, Link to the past, que més endevan serà comentat.

The legend of Zelda

The legend of Zelda The legend of Zelda es un joc rpg de nintendo creat l'any 1982. Desde els seus inicis ha canviat molt l'estetica del joc pero l'aegument segueix siguent el mateix, pero amb les seves modificacions. Es basa en una llegenda que en cada joc es compleix o no. Aquesta llegenda ens transporta a un mon fantastic on tu ets el protagonista d'aquesta llegenda, i desideixens quins metodes fas servir per arribar a complirla. La llegenda comença amb la creacio de la terra a partir de tres deeses, Din, Nayru i Farore, que despres d'haver creat el mon, es van unir forman la Three Force. Aquest es el poder dels Deus, que amb ell pots fer el que vulguis. Aquestres tres deeses representen tres coses diferents, Din es el poder, Nayru la sabiduria i Farore el coratge. Aquestes havilitats es van rencarnan en tres essers que junt contenen el poder dels Deus. El poder de Din es rencarna en Ganon, fill de les tenebres, que l'utilitza per intentar gobernar el mon. La sabiduria de Nayru, es rencarna en Zelda, princesa del regne de Hyrule. Y finalment el coratge de Farore es rencarna en Link, un nen desendent dels caballers que van defensar el poder de la Three Force, quan va ser intentada sagellar en una guerra molt antiga. Ganon sol ser representat per Ganondorf, un home maligne que vol per sobre de tot el poder suprem. Aquestes personalitats sempre es van rencarnan en cada epoca i seguin amb la llegenda, que el coratge de un nen, pot vencer el poder del mal.
El joc es entretingut, i te bastantes ampliacions. Has de resoldre diferentes adversitats que et van sortin al llarg de l'historia, on pots pasar d'elles i seguir l'argument o adintrarte en el mon de zelda. Es un joc llarg, i necesita una mica de paciencia per completar-lo, pero es un joc que enganxa i gracies a la seva conectivitat amb els altres jocs, tens moltes posibilitats de joc. En fi, un joc com pocs

The legend of zelda, Wind waker

The legend of zelda, Wind waker El joc més recent de Zelda es troba disponible per a Game Cub. Aquest nou joc ens permet conectar la GBA A la Game cub i jugar amb les dos consoles alhora. A nivell grafic, la veritat es que ha decepcionat bastan al public, perque els grafics del joc son tipu cartoon. Hi va haver bastanta polemuica amb aquesta decicio de Miyamoto, ja que inicialment s'havia presentat el joc amb uns grafics diferents, mès currats. Pero al fer-ho en cartoon, el joc guanya molt en l'expresivitat dels personatges i en les escenes d'acció. Els efectes de llum estan molt treballats, igual que els de fum i els de colors. En definitiva, es un joc molt jugable, on tyens molta llivertat per mouret i fer el que vulguis.
L'historia es més o menys el de sempre, pero amb diferencies. Lo interesant es que no agafes el paper d'heroi desde bon principi, sino que començes siguent un noi normal, amb la seva vida familiar i etc... Tot comença a complicar-se el dia del seu aniversari, quan ha de seguir la tradicio de la seva illa natal i vestir-se com l'heroi llegendari.Aquell mateix dia, la seva germana (Abril) es raptada per un ocell gegant, que havia confos per la seva antiga presa, una pirata que va deixar caure per l'illa. Despres de tot l'enrenou, decideixes enbarcarte al baixell de la pirata (Tetra). L'aventura comença aqui, i poc a poc, et vas adonan que el mòn depen de tu, ja que ets l'unic que sap el secret de repelir el mal. Seguin el teu coratge, et vas enbarcan cada cop en nous desafiaments, i finalment acavaras per convertirte en el nou heroi llegendari.