Blogia
La web de l'Steve

Events

Quan de temps

Fa temps que no escric res, i tots els meus apasionants articles han estat borrats, aixi que començarem de nou.
Aquest interes es degut a que un company Dvd ha actualitzat el seu blog i avui en les classes d'angles la meva professora ho ha comentat, aixi que ma fet gracia.
Ara mateix em trobu estudiant per fer les proves de la selectivitat, aixi que actualitzar molt encara no. esoeru renovar el look i aixins, o sigui, que fins un altre

Setmana santa: Santa Pau

L'ultima sortida que vam realirzar es va efectuar per setmana santa. L'objectiu era pasar uns dies a Santa Pau, aillats del mon i viure l'aventura. Un cop allí ens vam trobar en una casa aillada del món, sense electricitat, aigua potable ni cap comoditat, simplement les nostres mans per donarnos escalfor. Les nostres expedicions per la montanya casi acaven amb la nostre vida, sobretot amb la d'en Ferran. Per sort o desgracia seguim vius i estem aqui per explicar-ho. Podreu trobar les fotos aquí

Incursions a concell de cent

Incursions a concell de cent La nostra presencia al games-workshop es tan notable, que si entreu a internet i entreu a la pagina de games-workshop, i podreu trobar-nos. En la seccio de botigues, a la de concell de cent, a barcelona, podem trobar l'imatge de la nostre penya compran en la botiga. Si voleu veureu en persona, podeu anar aqui si no us ho creieu

Segona batuda a casa en Ferran

Segona batuda a casa en Ferran Per celebrar el Carnestoltes, el individus de la nostra penya vam anar a dormir a casa en Ferran per segona vegada desde Cap d'any. El participans em estat en Daniel Sagrera, mes conegut com a Sagre(disfrasat de corsari), Bernat Buch, mes conegut com a Berni(tambe disfrasat de corsari), Ricard Mateos, el nostre Raka(el que falta del trio corsari), el nostre lider Albert Clemente!!!!!! mes conegut com a cooning o Kuni(disfrasat de Napoleo Bonaparte), el nostre creador de pocimes Gerard Chamorro, mes conegut com a Xeremis i anteriorment com a paroramix(amb la seva disfresa de bbutaneru) les tres doncelles, Josep Puig, mes conegut com a Patx o Pota(disfrasat de doncella o un intent de clopatra) Adria Bellbert, mes conegut com a Adri o Pussy (disfrasat de sevillana) Lluis Pastor, mes conegut com a Llagis (disfrasat de Ballarina), despres trovem a en David Garcia (¿qui sap de que anava disfrasat?), el nostre anfitrio Ferran (sense disfresa) i finalment mi trobem a mi, el redactor d'aquest article, Esteve Verdura, mes conegut com Steve o Troll (amb la disfresa de Hiei). La estancia va començar be, amb l'enfrentament del Valencia amb el F.C.Barcelona, o sentim raka... pero el barça va guanyar 0-1. M'entres es va fer aquest enfrentament un servidor va intentar ferse un pentinat digne d'en Hiei, pero em va sortir el tret per la culata i va sortir un nyap, aixi que mel vaig deixar normal. El nostre paroramix va perdre aquest titol despres de fer una segona pocima pitjor que la primera, diuen que a la tercera va a la vencuda, pero tu no ho provis...Ens vam alimentar de pizzes encarregades al Carpi, que no van ser un gran exit...Al finalitzar el partit, ens vam disfrasar i vam decidir sortir al carrer. El primer problema que vam tenir va ser la perdua del preciat mocador d'en Bernat, que no l'havia perdut, sino que sel va deixar a casa en Ferran. M'entrestan vam anar recordan velles glories anat a trucar al timbre de casa l'anxova. Finalment vam arrivar a devan al Chaplins, on ens vam trobar a l'altre gent disfrasada. Despres d'intercanvis d'opinions, vam marxar a la plaça Vicenç Ferrer, on vam cridar varies vegades el nostre imne: oooooooooooooh deeeeeeeeeeeeeeel·laaaaaaaaaaaaaaaa! Finalment ens vam decidir per anar fer una volta, on vam perdre anteriorment en ^Pussy i en David. Vam arribar casi fins la nostra clausurada cova i vam decidir tornar. Al cap de poc vam decidir fer una incursio al Chaplins, pero al veure que estava massa ple, vam decidir sortir. A partir d'aquell moment jo em vaig dividir del grup, i vaig quedarme al Chaplins. ¿qui sap les aventures que van viure en la meva ausensia? Finalment a les 3 ens vam retrovar i vam anar cap a casa en Ferran. Jo vaig decidir marxar a casa, ja que estava molt cansat i preferia dormir a un llit consitent. A partir de llavors no se com acaba aquesta historia.

Partida de Blood Blowl no celebrada

AL final el dia 7/02/04 no es va celebrar la partida de Blood Blowl. No va haver-hi temps ja que en Daniel va tindre que marxar a les 7. A més no estava molt cla els participants de l'event ni les condicions, i es va vulguer més jugar a la playstation i fer altres coses que no pas celebrar la partida. Esperem que el proxim cop es pugui celebrar en condicions. Estem esperan fer una lliga de Blood Blown amb tots els nostres companys, aixi podrem aprofitar el 100% les possibilitats del joc. Coses a comentar del disabte... Felicitats Cuni!!! el proxim disabte anem al teu sopar! a vera si ens invites...

Partit de Blood Blowl, 7/02/04

Com podeu veure en aquesta pagina no nomes parlem de Warhammer, sino d'altres jocs com el Blood Blowl, encara que aquest tambe estigui basat en el mon de Warhammer. Mes endevan explicarem amb mes consistencia de que tracta aquest joc, pero aixins per sobre, es com un partit de futbol america. El dia 7/02/04, disabte, es celebra una partida de blood blowl a casa en ferran, entre en Daniel Sagrera(Sagre) i el ja conegut pussy. El nostre amic Sagre jugara amb humans, i l'Adri amb homes bestia. Quan puguem us anunciarem el resultat de la partida amb els altres events succeit a partir d'aquesta partida. Ja que hi estem ficats, m'agradaria felicitar a en Cuni perque es el seu aniversarhi, i la Vanessa i l'Oscar que ho van ser els dies 5 i 3 respectivament. Aixi que sort pels dos participans i felicitat pels altres tres que compleixen anys. seeeeeeeee!

Resultat de la primera batalla: incert!

Resultat de la primera batalla: incert! M'avargonyeix dir que la primera batalla que comenta aquesta web, ha sigut un gran desastre!
La batalla ha acavat al segon torn, quan l'equip format per en Gerard, Pussy i un servidor, començaven a arrasar l'equip contrari, format per en Cuni, Oscar i Ferran. La batalla ha estat molt pesada, ja que els moviment eren molt lents i hi havien bastantes intervencions dels nostres companys observadors. Tot i aixi, la batalla la anava dominat el meu equip, que gracies als esquelets invocats d'en Pussy, les nostres unitats han augmentat conciderablement. Val a destacar la gran accio d'en gran Cuni, que ha pogut matar un dels meus dos herois, el meu mag. Pero aixo no ha sigut res amb comparacio amb tot el que em aniquilat nosaltres. Conclusio, el proxim cop, la fem mes petita, 3000 punts son mases, i Cuni, no et fotis tan nervios que sino no tens les idees clares!

Primera batalla de Warhammer de la temporada

El dia 31/01/04, es celebrarà unes de la primera batalla de Warhammer comentada per aquesta web. Aquesta batalla la dispunten, un servidor, en Pussy i en Gerard contra l'Oscar, en Ferran i el gran mestre Cuni. Jo em presentare en batalla amb el meu exercit d'Alts elf, juntament amb els Comptes Vampirs d'en Pussy i els Orcs d'en Gerard. L'equip contrari es presenta amb Elfs foscos i Chaos de part d'en Ferran, de l'Oscar veurem en acció els seus Skavens i del gran mestre Cuni el seu magnific exercit personalitzat d'Imperi. La batalla sera de 3000 punts per cada bandol, 1000 punts per jugador, i amb les opcions d'unitats i personatges que ens ofereix jugar a 3000 punts. La batalla es fara a aniquilació de l'exercit contrari. Aquesta web us informara del resultat de la batalla i comentarà més o menys com ha anat (no es tracte de fer un informe de batalla...). S'hi algun visitan te algun informe de batalla o disputarà alguna batalla proximament, ens pot informar i enviarnus resultats i comentaris de les seves batalles. Moltes Gracies!